-
2 små
auberginer
-
Lag
-
3 dl
vatten
-
2 msk
vitvinsvinäger
-
½ msk
sillkryddor (1 lagerblad, 4 kryddpepparkorn, 8 vitpepparkorn)
-
½ msk
skivad gul lök
-
½ msk
salt + ½ msk strösocker
-
1 tunnskivad
purjolök
-
2 msk
hackad dill
-
1 tsk
stötta dillfrön
-
1 msk
smör
-
2 krm
salt
-
1 msk
chilisås
-
2 msk
tomatpuré
-
2 msk
ättiksprit (12%)
-
2 msk
vatten
-
2 tsk
dillfrö (lätt stötta)
-
½ gul
lök (hackad)
-
½ msk
salt
-
2 msk
socker
-
1 krm
nymalen svartpeppar
-
1 finkrossat
lagarblad
-
2-3 msk
matolja
-
1 dl
hackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.