Älskade oemotståndliga kanelbullar. Lite tips och trix.
Kakor och Drömmar -
Kakor och Drömmar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 st
  • Fördeg
  • 350 g (drygt 5 3/4 dl) vetemjöl
  • 15 g (1 msk) socker
  • 40 g jäst
  • 250 g (2,5 dl) mjölk
  • 250 g 4 1/4 dl) vetemjöl
  • 90 g (1 dl) strösocker
  • 10 g (2 tsk) salt
  • 10 g (1 msk) nystött kardemumma
  • 25 g (1/2 litet) ägg, vispa upp ägget och ta halva)
  • 125 g rumsvarmt smör
  • Kanelremonce
  • 250 g (3,5 dl brun farin
  • 250 g smör
  • 25 g (2 3/4 msk) vetemjöl (gör att fyllningen inte flyter ut lika lätt)
  • 10 g (drygt 1,5 msk) kanel eller som jag....hälften kanel, hälften pepparkakskrydda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.