Pumpakaka / Pumpkin pie cake
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser för 12 bitar Fyllning
  • 700 g Hokaido pumpa
  • 100 g koksmjölk eller kokosgrädde
  • 2 tsk vanilj extrakt
  • 2 tsk kanel
  • ½ tsk kardemumma
  • ½ tsk malen ingefära
  • ½ tsk riven muskat nöt
  • 2 st stora ekologiska ägg
  • 3 msk agave sirap (eller lönnsirap)
  •  
  • Botten
  • 15 st dadlar, urkärnade
  • 150 g mandlar
  • 50 g havre
  • 2 tsk kokosolja
  • 1 tsk vanilj extrakt
  • 1 nypa salt
  •  
  • Ingredients for 12 pieces Filling
  • 700 g Hokkaido pumpkin
  • 100 g coconut milk or coconut cream
  • 2 tsp vanilla extract
  • 2 tsp cinnamon
  • ½ tsp ground cardamom
  • ½ tsp ground ginger
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 2 large organic eggs
  • 3 Tbsp agave syrup (or maple syrup)
  •  
  • Crust
  • 15 medjool dates, pitted
  • 150 g almonds
  • 50 g rolled oats
  • 2 tsp coconut oil
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 pinch of salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.