Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulledpork. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Är det inte så mycket vätska struntar du i det och kör med locket på. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött
Har hittat många recept med vildsvinskött, inte för det spelar någon roll egentligen. Jag har lagat pulledpork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.