Dra isär köttet med en gaffel. PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulledpork. Däremot valde jag tillslutintepork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Sköljköttbiten och gnidin salt, peppar och paprikapulvret. Det är många högtider som firas just på våren och man har kanske en litenmatbjudningi samband med det
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagasi ugnen på svag värme lääääänge så det blirotroligt mört att man bara drar isär det
Smörj en liten gjutjärnspanna med lock. Nu har viäntligen gjort PulledPork. Denna amerikanska sydstatsrätt (den är väl allra störst i North Carolina) på fläskkarré
Smält smöret i en kastrull och vispa ned mjöl så att det blir en redning. Skillnaden är förstås köttet och dess tillagning, men också att man ipulledpork äter det med bröd, ungefär som en fralla eller en baguette
Bildkälla. Servera med sallad. Ingredienser. Skala rödlöken och skär iringar. Dela paprikaringen på mitten. Fördela alla ingredienser på en av brödskivorna, lägg den andra ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.