Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vidniotiden på morgonen åkte grisenini ugnen och där fick den stå i nästan niotimmar
Pulled Pork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Svängde ihop en god sallad förra veckan. Ibland kan det enkla vara nog så gott. dressing på olivolja, balsamvinäger, salt, peppar, italiensksalladskrydda
Cosmopolitansallad. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulled pork. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Koka upp mjölk, de båda gräddsorterna, KungligSalladskrydda och salt (jag brukar gnidain botten på katrullen/grytan med lite olja så fastnar det inte så lätt) och läg i de avtorkade potatis- och jordärtskocksskivorna samt vitlöken
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisksallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.