Nämligen att göra egna, hemgjutna chokladpraliner. Vita Chokladpraliner med Mörk Mintchokladganache12 st200 g vit choklad100 g mörk mintchoklad70 g vispgrädde20 g smör15 g glykosBörja med ganachen
Pudrade citronrutor , 15-16 kakor Deg 2½ dl vetemjöl ½ dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 150 g rumsvarmt smör Smet ovanpå 3 ägg 2 dl strösocker ½ dl vetemjöl 1 citron, rivet skal och saft florsocker att sikta över Sätt ugnen på 200°C
Goda chokladpraliner till jul. Så var det dags att börja göra julgodis, jag vet – det är lite tidigt men ska man hinna skapa lite recept så är det bäst att börja i tid
Jag har gjort egna chokladpraliner. Jag vet inte om man får kalla det chokladpraliner för jag har ju inte gjort som proffsen med tempererad choklad och så
Så är det med dessa chokladpraliner. Från början var de raw chokladbars, men med lite extra kokosolja så de blev enklare att rulla och doppade i mörk choklad har de nu blivit nyttiga chokladpraliner istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.