Tillsätt kaffe/ likör och rör om 3. 2 msk Kaffel el likör (el en del vardera). GÖR SÅ HÄR. 1. Koka upp grädden, finhacka chokladen och blanda med grädden till chokladen smält
Nämligen att göra egna, hemgjutna chokladpraliner. Det är inte så svårt som det låter att gjuta en egen chokladpralin men man behöver nog träna några gånger för att det ska bli så där härligt proffsigt
Häll nybryggt kaffe över spriten. Floata försiktigt grädden i kanten av kaffet så att den skiktar sig. 1 liten rackare3 cl baileys3 cl cointreau15 cl nybryggt kaffegrädde, lättvispadchokladströsselMät upp baileys och cointreau i ett irish coffee-glas eller ett vinglas. 15 cl nybryggt kaffe
Idag är det Kaffets dag - detta svarta guld som många av oss behöver för att få våra kroppar att vakna varje morgon eller den efterlängtade uppiggande drycken varje eftermiddag när energin dalar
Jag har gjort egna chokladpraliner. Jag vet inte om man får kalla det chokladpraliner för jag har ju inte gjort som proffsen med tempererad choklad och så
Nu ville jag baka en god kaka till kaffet och blev rätt nöjd. För att få dem lika frasiga och goda som nybakta, kommer jag att värma på dem lite i ugnen nästa gång det blir kaka till kaffet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.