Provensalsk fiskgryta med skaldjursrulle
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 3 st morötter
  • 2 st selleristjälkar
  • 1 st fänkål
  • 1 st röd paprika
  • 5 dl fiskbuljong
  • 2.5 msk tomatpuré
  • 1 st lagerblad
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk timjan
  • salt
  • 8 st vitpepparkorn
  • 4 st filodeg
  • 1 st musslor
  • 300 g räkor
  • 50 g smör
  • 0.75 msk senap
  • 1/2-2 krm salt
  • 0.5 krm peppar
  • 0.5 tsk basilika
  • smält smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.