Servera medpotatisochgrönsaker till. lägg de frysta torskpaketen och påsen med de frysta grönsakerna på det varmaste stället i kylen, oftast är detta högst upp
Snitta skinnet/fettet på ankan i små fina rutor och lägg på provencalska kryddor. Fyll potatisenoch ringla över lite olivolja, dra något varv med pepparkvarnen och flingsalt efter eget tycke och smak
Värm en kastrull med lättsaltat vatten. Låt var och en salta och peppra efter egen smak. Skala potatisenoch koka tills den är mjuk (ca 30 min). 12 st potatisar
Servera medkoktpotatisoch lingonsylt. Jag kan tipsa om att kantarell-champinjonsoppan är kanon att använda när man gör potatisgratäng, och massor med olika förska örter, jag brukar ta ganska mycket grädde och lite mjölk, kan inte säga hur mycket det ger sig
inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan koktochokokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.