Ugnsgratinerade rotgrönsaker, och ugnsstekt Kyckling. Ica basic kyckling 3 stora (tinade) filéer skivas och marineras i salt, paprikapulver, chili, svartpeppar och matolja
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
På en fryspåse stod det ”Älgkalv – fransyska”. 1½ – 3 kg fryst älg el. nötstek- 10 – 12 timmar i ugnen. 1 tsk hela torkade enbär- 10 – 12 timmar i saltlagen. Låt steka 10 – 12 timmar. Lägg ner det varma köttet i den kalla lagen och ställ i kylskåp över natten, ca 10 – 12 timmar. 1 tsk hela torkade enbär- 10 – 12 timmar i saltlagen
Snabbsaltad gurka tillhör en av favoriterna, speciellt på leverpastejsmörgåsen. I Singapore finns inte det alternativet att köpa, bara söt inlagd gurka
Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Detta recept på hel laxfilé är ett bra exempel på att det enklaste ibland är det godaste. Oftast är det billigare att köpa en hel laxsida och dessutom är det perfekt när man ska laga till många
Att göra egen Sushi är så gott och blir oftast väldigt mycket billigare. Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha. Vad fan hände. Jag som hade förberett mina surdegar och lyckats få dom riktigt levande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.