Servera din prästostpaj ljummen eller kall med eventuell topping. I med en klick smör i en pajform in i ugnen tills det smält ,ta ut, i med den rivna osten
Blanda med gräddfil och kaviar och hälften av gräslöken. Ansjoviskräm till frukostmackan. Bred lite av röran på knäckebröden, täck med sallad och fördela sedan resten av krämen över
2 450 g amandinepotatis Ansjoviskräm 55 g ansjovis 1/2 ask färsk gräslök 1 dl crème fraiche peppar Torsk 250 g rimmad torskfilé 1 msk smör Grönsaker 1/2 förp babyplommontomater 1/2 påse machesallad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Den andra rätten, fyllda kokta ägg med äggule- och ansjoviskräm, var en väldigt pillig och tidskrävande rätt då man försiktigt ska pilla ur gulan ur det kokta ägget och mixa den med ansjovis och creme fraiche för att sedan fylla det som är kvar av ägget igen med den nu utblandade äggulan
Prästostpaj. Förrätt blev det lantchips med en kall limesås och till det svensk löjrom. Det är förbannat gott och känns lyxigt, speciellt tillsammans med lite äkta bubblor
Forma små runda tartarer på tallrikar och servera med ljummen prästostpaj och löksalladen. Fäst kanterna med lite aluminiumfolie så att degen inte sjunker ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.