Lät dessa koka under tiden jag stekte köttbullar, så smaka av så känner du när de är klara. I ungefär två-tre veckors tid har jag längtat efter stuvade makaroner och köttbullar
När syran från äpplena, sötman från den stekta löken och sältan från det knaperstekta fläsket möts förstår man varför svensk husmanskost är bland det godaste man kan äta
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Denbästa faktiskt. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
När jag satt och bläddrade i Amirs kokbok för att välja ut några bra recept jag kunde laga i veckan visade det sig att de flesta recept är mest lämpade för att laga en helg, alltså inga vardagsrecept
( Det tar tid att göra majanässalladen och det ska strimlas och rivas och kokas potatis. Så var det dags igen, får jag presentera veckans tre finalister i jakten på Sveriges bästa tunnbrödsrulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.