Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Servera med löjrom, créme fraiche, rödlök, citron och dill. Forma den rivna potatisen till tunna ”plättar” i pannan och stek gyllene med frasiga kanter
Blanda alla ingredienser samman och låt stå i kylskåpet medan du gör de andra förberedelserna. )Blanda samman allting med citron-oljann just före servering
Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor. Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.