Laxtartare med löjrom, löksallad och prästostpaj
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2.5 msk vatten
  • 100 gram smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 nypa(or) muskotnöt, malen
  • 1 krm peppar
  • 1 krm salt
  • 3 st ägg
  • 2 dl mjölk
  • 250 gram prästost
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 st Schalottenlök (ar)
  • 1 dl dill , utan stjälkar
  • 1 msk löjrom
  • 1 salt och peppar
  • 1 msk gräslök, hackad
  • 150 gram laxfilé , utan ben (ska ha varit frusen i minst 2 dygn)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.