Camillas prästostpaj
Camilla Rätti
Camilla Rätti

Camillas prästostpaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mitt tips till alla som inte tycker om bottnar
  • gör som jag HOPPA över och ät bara det godaste.
  • OCH det bästa är att det passar till mina barndoms vänner Nancy,Maria
  • och alla andra som inte äter gluten.
  • Min (camillas) prästostpaj.
  • 3 ägg
  • 3 dl grädde eller ½mjölk= gräddmjölk
  • 300 g prästost, riven
  • 0,5 krm chiliflakes eller cayennepeppar
  • 0,5 krm nymalen svartpeppar
  • Gör så här

Beskrivning

    Gör så här
    Sätt ugnen på 200 grader. I med en klick smör i en pajform in i ugnen tills det smält ,ta ut, i med den rivna osten
    Vispa ihop ägg, grädde och kryddor.
    häll över äggsmeten.
    Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter eller tills smeten stannat och fått fin färg. Låt svalna.
    Servera din prästostpaj ljummen eller kall med eventuell topping.Nu var min ostpaj klar till i kväll..........

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.