Stekt potatissallad med kapris, dill och senap Ingredienser Portioner. 4 900 g I love eco delikatesspotatis 1 msk olivolja 1 - 2 tsk flingsalt 2 krm nymald svartpeppar 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk grov senap 1/2 dl grovhackad dill 1/2 dl kapris Till servering gravad eller kallrökt lax Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Tysk potatissallad Blanda med potatisen. Häll vinägretten över potatisen och rör ihop försiktigt. Potatissallad. Smaksätt med salt och vitpeppar Svt
Ljummen potatissallad 10 sparrispotatisar 1 schalottenlök 1 msk dijonsenap 1 dl olja 1 msk vinäger 2 dl kycklingbuljong 1 dl persilja, hackad salt peppar www.koket.se
Somrig potatissallad | Recept från Köket.se Tillsätt salt och rejält med svartpeppar. Tvätta och borsta potatisen väl och koka den. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av www.koket.se
Potatissallad - Jessica Frejs recept 1 kg kokt färskpotatis, avsvalnad. 1 dl majonnäs. 1 dl crème fraiche. 1 dl gräslök, finhackad. 0,6 dl dill, finhackad www.koket.se
Ljummen grekisk potatissallad Blanda ihop med oljan, saltet, skalet och saften från citronen. Toppa med persiljan och servera ljummen, 750 g små färskpotatisar H:ssons skafferi
Potatissallad med rödlök Lägg i en gryta eller stekpanna med höga kanter tillsammans med olivolja. Häll av potatisen och blanda med löken, senap och citronsaft receptfavoriter.se
Potatissallad med turkisk yoghurt - ReceptPotatissalladmed turkisk yoghurt. Smaka av med svartpeppar. 425 g. kulpotatis. 150 g. turkisk yoghurt. 30 g. johnny’s sötstark senap Rune Matomanen - Matälskare
Rostad potatissallad En varm potatissallad gjord på rostad färsk potatis och grönsaker smaksatt med en senapsdressing passa superbra till grillat Monikas Matbod
Potatissallad med sparris och senapsdressing Ingredienser För ca 8 bufféportioner 900 g delikatesspotatis. 2 msk olja till stekning. 1 knippe grön sparris, 250 g recept.mabra.com
Fransk potatissalladvinägrette2 msk vitvinsvinäger 0,5 tsk salt peppar ev 1 tsk dragon 1-2 tsk dijonsenap 3 msk olja 2 msk vatten www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.