500 g färsk gnocchi400 g passerade tomater400 g krossade tomater1 gul lök4 hela vitlöksklyftor10 strimlade basilikablad1,5 tsk salt1 tsk svartpeppar1 nypa sockerolivolja1,5 dl riven parmesan125 g mozzarella i småbitarSkala och halvera löken
2 påsar potatisgnocchi. 2 påsar potatisgnocchi. Min absoluta favoriträtt till vardags. Den tar mindre än 30 minuter att laga och den är lika god varje gång
Små mjuka potatisgnocchi, täckta av en mustig tomatsås och ett lager gyllene mozzarella. Jag använder hemmagjord gnocchi, men om du vill göra det lite enklare för dig så går det lika bra att använda köpt potatisgnocchi
Jag är för genvägar i köket och med ont om tid kan färdigköpta potatisgnocchis vara en finfin sådan (om man nu inte av någon anledning är rädd för potatis, vilket jag som tur är inte är)
Tisdag – Supersnabb potatisgnocchigratäng med feta. Den består av 2 paket potatisgnocchi, 2 burkar krossade tomater, gul lök och vitlök, 1 burk kalamata, 2 paket feta och en massa örtkryddor. 2 paket potatisgnocchi
Det blev en modifierad variant av deras Potatisgnocchi med bacon, svamp och sockerärtor. Frysen hemma är full med bra matlådor till både mig och Mattias
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.