Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Osten gör att rätten blir lite matigare men tillför också extra fett och salt, vilket jag tycker känns lite onödigt, så nästa gång jag gör den så kanske jag utesluter halloumin för att göra det hela lite nyttigare
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man inte alltid äta varm mat
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
För något år sedan slog ”meat free monday” igenom och fler och fler valde att åtminstone en dag i veckan byta ut det animaliska proteinet mot vegetariska alternativ
Vegetariska vårrullar. Strimla paprika, morötter och purjolök i tunna skivor. Blanda sedan ner nudlarna med grönsakerna och fräs tillsammans i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.