tre normalstora potatisar (jag hade fina rödskaliga som jag rev med skal och allt). Till det stuvad grönkål - med senap som en liten trevlig smakdetalj
Bryn potatis och vitlök i smöret. Låt koka tills potatisen är mjuk. Strö hackad persilja på potatisen, placera fisken på potatisen och krön det hela med en dillkvist
Skiva potatisen i centimeterstora skivor. Pensla på bägge sidor av potatisen. 3 bakpotatisar. In i ugnen i 225 grader i 20-25 minuter. -Mama Skogly ♥ 3 bakpotatisar 50 g smör, rumstempererat
Lingon från skogen, gurka och potatis från fältet och quorn från… ehum, en stor silo i England. Potatisen kan varieras, men den blir ju alltid godare i ugnen brukar jag tycka
Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Så rostad potatis, sallad, lammstek i god marinad på soja, olivolja och valfria kryddor och örter såsom chili, paprikapulver, spiskummin, salt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver
När vi ändå skulle äta bakad potatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
â€Tänk på barnen i afrika, som jag brukar säga till barnenâ€â€¦ Ta tillvara på era julmats-rester och njut en gång till av nya â€förmågor†serverade på middagsbordet
Potatisgratäng utan grädde. 3 - 4 portioner. 6 st stora potatisar 1 silverlök 3 kvistar rosmarin 6 dl kycklingbuljong 25 g smör salt & peppar Skiva. - Läs hela inlägget här 3 - 4 portioner. 6 st stora potatisar
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.