Poseidons fiskgryta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk matolja
  • 1 gul lök
  • hackad
  • 1 vitlöksklyfta
  • finhackad
  • 2 färska majskolvar
  • skurna i 8 bitar
  • ½ msk stötta fänkålsfrön
  • 1 l fiskbuljong
  • 400 g passerade tomater på burk
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk salt
  • 2-4 droppar tabasco
  • 900 g blandade musslor med skal
  • 200 g pilgrimsmusslor
  • 225 g musslor på burk
  • avrunna
  • 225 g torsk eller annan vit fisk
  • skuren i bitar
  • 225 g skalade räkor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.