Bryn köttet i en stor gryta och krydda med salt och peppar. En mustig och värmande portergryta passar perfekt till middag när det är kallt och mörkt ute
Servera grytan med potatismos, rivna morötter och en sallad. Koka upp öl, saft, soja, buljongtärningar, hackad gul lök och vitlök, timjan och nymald svartpeppar
Koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar. 1 Putsa köttet och skär i lite större bitar. Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn
I helgen lagade jag en rustik Portergryta som jag serverade med rotfruktsmos. Nu är det höst eller borde kanske vara, men solen och värmen håller i sig vilket jag tycker är skönt, för vem mår bra av dagar med regn och rusk
Servera med potatis. 1 ½ kg grytbitar av nötkött. Blanda samman Porter, vinbärssaft, soya, buljongtärningar, vitlöksklyftor, örter och svartpeppar i en gryta och låt det koka upp
Asiatiskt nötköttmed vermicelli. Det där med wok var nytt och hett. Asiatiskt nötköttmed vermicelli. Det är med dagens ögon sett inte så förfärligt exotiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.