Serve with lime and a side condiment of grated daikon in a saucer of ponzu sauce. ponzu sauce. Bake the fillets at preheated oven of 200°C (392°F) for about 20 minutes, or until the skin starts to brown & crisp. 2 mackerel (saba) fillets (if using frozen, thaw before use) olive oil salt and pepper one small lime (halved) or 2 lemon wedges Condiment (Serving Suggestion) ponzu sauce grated daikon (white radish) Tools pastry brush baking tray parchment paper
Ponzu. Koka nudlarna något kortare än anvisning (~2-3 minuter), de får inte bli klara. ⏲. Häll av vattnet och spola dom med kallt vatten i ett durkslag
Vi beställde också in sötpotatis-pommes frites med ponzu majo som var riktigt spröda och fina. Som ett bevis på att tiden går alldeles för snabbt kommer här ett inlägg jag egentligen skulle publicerat i juli förra året, direkt efter att jag ätit en grym födelsedagsmiddag på Shackfuyu med min väninna Rowena, men istället sprang tiden iväg och det blev semester, höst, jul och nu helt plötsligt är våren på intågande…
• 3msk Ponzu. 3msk Ponzu. 20 Februari 2018. Fläsk,. Japanskt. Fläskkotlett i syrlig sås - Tonteki (トンテキ). Just nu sitter jag och funderar på varför jag postar min middag
Blanda lime- och citronsaften, det finrivna skalet av lime och citron, riven ingefära, pressad eller mosad vitlök, soja, ponzu, mirin, grön tabasco och algsalt till en marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.