Olmås-san slår en japansk biff i bitar. Våld i Casa Olmås!
Olmås Njutbar
Olmås Njutbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Biff Tataki som Olmås-san gör den
  • 200 gram oxfilet
  • Salt & vitpeppar
  • 2 tsk sesamolja
  • Marinad
  • 3 msk ljus soja (jag blandade två olika sorter bara för att jag är så ball)
  • 5 msk torr sake (det finns småflaskor på bolaget)
  • 3 msk mirin (finns till och med på ICA numera)
  • 1 stjälk vårlök
  • 1 klyfta vitlök
  • Tillbehör
  • 1 msk sesamfrön
  • 10 rädisor (gärna den långa sorten)
  • 2 stjälkar vårlök
  • 1/2 dl ponzu per portion (ponzu är soja som smaksatts med yuzu, en citrusfrukt.)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.