Lax på asiatiskt vis med wokade och ångade grönsaker
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk Mirin
  • 1 havssalt med alger
  • 1 dl ponzu
  • 3 msk soja
  • 1 grön tabasco
  • 2 st citron (er)
  • 800 gram laxfilé
  • 4 cm ingefära
  • 2 st lime
  • 1 st röd chili
  • 1 koriander , färsk
  • 4 st salladslök (ar)
  • 2 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • 1 st röd chili
  • 1 knippa(en) Pak choi
  • 2 st vitlök (ar)
  • 1 soja
  • 1 havssalt med alger
  • 1 ponzu
  • 5 st morötter
  • 250 gram sockerärtor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.