Plommonspäckad fläskkarré med skysås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 kg benfri fläskkarré
  • 200 g kärnfria katrinplommon
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1 msk färsk riven ingefära eller 1 tsk torkad och mald
  • 2 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4-5 dl vatten
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 2 msk vetemjöl + ½ dl vatten
  • salt, peppar
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 påse kärnfria katrinplommon
  • potatispuré
  • vinbärsgelé
  • inlagd gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.