Blanda mjöl med bakpulver innan det rörs ned i smeten. Vänd bitarna i socker och kanel. Ät den gärna ljummen med kall vaniljsås eller lättvispad grädde
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Och några blev en god plommonkaka. Jag har serverat den som dessert ett par gånger och då tillsammans med mandelgrädde, men denna gång strödde jag över lite flagad mandel istället och så hade vi vanlig vispad grädde till
Lägg i plommonen med den runda sidan upp. Pudra den med florsocker och servera med glass eller grädde. 1florsockerSå här gör du 35 minuter Dela och kärna ur plommonen med en liten kniv
Pudra med lite florsocker. Servera ljummen, gärna med glass. Saftig plommonkaka10 plommon100 g smör3 ägg2½ dl socker2 dl vetemjölSätt ugnen på 175 grader
Den blev väldigt saftig och god med smak av kardemumma, kanel och ingefära. Vi har fullt med plommon i trädgården och hela familjen mumsar på dom som dom är, saftiga och söta
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.