Här har vi haft värsta aprilvädret med sol, regn, hagel och blåst om vartannat. Ikväll gjorde jag en jättegod sallad som jag naturligtvis vill dela med mig receptet av
Jag valde att sätta plocksalladen på sidorna av tårtan och äggskivor som grund för toppningen. Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
En fräsch grönsallad medplocksallad från balkongen, tomater, gurka och sharlottenlök. Denna marinad kan man ju smaksätta hur man vill med t ex honung, citron eller annat men precis så som jag gjorde blev väldans bra
Spola av dem med kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och grovhacka räkorna, blanda dem i en skål med klippta glasnudlar, ljus soja, limesaft och koriander
Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön
Jag rostade även blandade grönsaker (gul och röd paprika, squash, fänkål, morötter och rödlök) och serverade med riven parmesanost och lite plocksallad
Krydda med örtsalt och svartpeppar. 8 blad sallad (plocksallad). Dela baconpaketet på mitten och knaperstek baconen, låt dem rinna av på hushållspapper
Kokt potatis och plocksallad. Wasabi kan användas till mycket, det blir väldigt gott att blanda ihop till en sås med créme fraich, passar utmärkt till lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.