Tomat, mos, kött, sås och västerbottenost på plankan - dags för ugnen. Glöm inte att olja in plankorna innan de ställs iniugnen - börja gärna med det så att träet hinner suga åt siglite av oljan
Krydda tomaterna med salladskrydda och strö över literiven ost. Krydda köttet med salt och peppar. I fredags gjorde viplankatillmiddag och en flaska av Per Mobergs rödvin
Servera medKlyftpotatis och en klick Creme fraich. Lägg karrén i en eldfastform. Kanon med denna är att du kan göra både klyftpotatisarna och Karrén samtidigt
Är den fortfarande rosa och litegrumligt får den gå iniugnen en stund till. Ska du göra denna exotiskaplanka kan du alltså förbereda kalkonen och förvara den i kylskåpet nån dag innan den skivas upp
Det var riktigt länge sen… Hur går det för er medplankandet. En minut utan darr på knä & armbågar. Det var riktigt länge sen… Hur går det för er medplankandet
Lägg dem omlott i en stor form med lock. Putsa kasslern och skär den i tunna skivor. Rör samman alla ingrediensernatillmarinaden, häll den över köttet och täck med lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.