Raspberry&Pistachio Mini-Cakes. "crème au beurre au pistache". Vilken härligt när man sitter med en favorit tidning som ha massa fina bilderna av kaka, en kopp te och lite hembakat kaka under solsken dag av våren, det känns jag riktigt lyckligt
Häll sedan upp allt i en skål ochtoppa med frusna mangobitar (tinade), pistach nötter, gojibär, pecan nötter, riven kokos, bipollen, torkade blåbär och tranbär
asperges vertes, pesto de pistache. Tyvärr visade sig stället vara uthyrt för kvällen till ett event för Philadelphiaost – ja, så kan man också få det att gå runt – så det var bara att vandra vidare för att hitta något annat
Ät i små bitar med té eller efter en måltid, passar jättebra med svenska bär somhallonoch blåbär. Jag gillar att ha vanilj i min mjölkkaka, man kan också ta lite saffran eller en dropperosenvatten
ex finskuren mandel, pistache, russin eller rostadkokos. ex mandel, pistache eller russin. Ladoo är en av de populäraste indiska sötsakerna, en favorit vid festivaler, högtider, bröllopoch andra stora fester
Raspberry & Pistachio cake. För "crème au beurre au pistache". I always loveyou. Raspberry & Pistachio cake är en av min dröms tårta som jag önskar att göra för länge sedan
pistache, mandel eller hasselnötter passar bra. Svenska äpplen är fantastiska – de kommer i alla upptänkliga former, färger ochstorlekar, söta som syrliga
Nu är det bara två dagar kvar till jul och därför vill jag dela med mig av två otroligtgoda recept. Ett klassiskt recept med rockyroad med med skumtomtar i stället
rulla marzipan blandning runt nougat. dela nougaten i 30 delar, rulla runda bollar. krossapistachoch blanda hälften med pudersocker,marzipanoch kirsch, dela i 30 delar. doppa i mörk chokladoch garnera med resten utav den krossadepistachen 300 gram Marzipan. 200 gram nougat. 80 gram pudersocker. 250 gram mörk choklad. 30 gram pistachnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.