Lägg kulorna på ett smörpapper och ställ kallt så att chokladen stelnar. Forma 30 små kulor av blandningen och doppa dessa i chokladen som du smält i micron
shirataki kulor som verkade intressanta. kulor. Skölj kulorna i ljummet. kulor. sparris, vitlök och curry i kokosfett i ca 2 minuter, blanda i kulorna, stek
Forma 28 kulor och lägg dem i folieformar på en plåt. Tråkigt väder idag. Då passade jag på att baka. Funderade lite och det blev självklart dumle kakor och sylt kakor
Dela degen i 24 delar och rulla till runda kulor. Spröd kaka, seg dumlekola och god chokladsmak. Mmmm. De här kakorna hör till mina absoluta favoritkakor
10-12 bitar200 g choklad (jag tog 100 g mörk choklad och 100 g mjölkchoklad)200 g smör4 ägg4 dl strösocker2 krm salt1 tsk vaniljsocker0,5 dl kakao2 dl vetemjölSätt ugnen på 175 grader. 10-12 bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.