Khadu Theeyal – vintersquash i rostad kokossås
Mama's Rough Cooking
Mama's Rough Cooking
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Khadu Theeyal, vintersquash i rostad kokossås
  • Jag har delat in receptet i tre delar – det kanske verkar krångligt – men det är bara flera små moment, inget som är svårt.
  • 1 dl kokosflingor
  • 1/2 dl råa cashewnötter (eller kokosflingor)
  • 1 msk pistachenötter (eller kokosflingor)
  • 1 tsk hela korianderfrön
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1/2 butternut / vintersquash
  • 1 rödlök 2 gröna chili
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk gurkmeja
  • 2 msk tamarindpulp blötlagd i 1 dl hett vatten
  • 1 msk olja, gärna kokosolja
  • 1/2 tsk bruna senapsfrön
  • 2 torkade röda chili
  • 1/2 rödlök 1 msk pistachenötter att strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.