Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Pensla till sist pirogerna med lite olivolja och strössla över lite havssalt
Jag har faktiskt aldrig gjort piroger förut vad jag kan minnas. Med hjälp av en matberedare och en skvätt köttfärssås i kylen är det hur enkelt som helst att fixa till de här pirogerna
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
F R E D A G. Ser ut att bli en fin dag, inte så höga temperaturer som det varit i veckan, men sol. -) Extra go fredag för mig då det är en ledig dag, känns liksom helt ok
Hej. I lördags hade vi gäster här hemma och självklart innebär det fikadags. Chessecake är faktiskt ingenting som jag testat att göra tidigare men jag har tänkt på det många gånger, så nu var det dags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.