Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna som förrätt och det blev hur gott som helst. Pilgrimsmusslor har alltid varit en favorit hos mig, tycker att smaken är jättegod och att när man steker dem ganska hårt så blir det en slags karamellig yta som blir väldigt god
Hej allihop. Hur har ni det i kylan. Jag misstänker att fler än jag börjar bli sugna på vår. Det värsta just nu är ju att virusen trivs alldeles för bra i det här klimatet så vi verkar aldrig bli kvitt dem
Dom här köttbullarna tillsammans med dippingsåsen är en fantastiskt god asiatisk aptitretare, enkel bjudmat då dom är snabba att göra och roliga att servera
På ett ICA Kvantum en bit från mig så har de en hylla vid grönsakerna där jag verkligen kan fastna. där köper jag kokosfettet, jag har hittat soja utan socker och sist så hamnade en burk osötat jordnötssmör i korgen
Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉ ASIANSTYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
Det här är så gott och nyttigt så man nästan blir tårögd. Fantastiska asiatiska smaker av ingefära, vitlök och chili tillsammans med den syrliga limeaiolin är magi för smaklökarna
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter
Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Men de har fina pilgrimsmusslor till ett ok pris. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Pilgrimsmusslor är en delikatess. Ställ tillbaka stekpannan ytterligare en gång och när den är mycket het droppar du i lite olivolja och steker saltade och pepprade pilgrimsmusslorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.