Piggvarmed skirat smör och pepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Naturell piggvarmed stekta champinjoner, smörslungade nypotatisar och finhackad gräslök. Lägg allt i långpannan, krydda med salt, vitpeppar och lagerblad
Piggvar på ben - klippt och delad längs ryggbenet. Gnid in dem med salt, peppar och olja. Koka skalen i vattnet tillsammans med kryddorna och citron i ett par minuter
1 hel piggvar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
Smaka upp såsen med salt, vitvinsvinäger och champagne. Grönärtspuré med pepparrot. Mixa sedan allt tills den blir slätt och smaka upp med salt Servering
Piggvar kom Håkan hem med sist det stod färsk fisk på inköpslistan, en fisk som aldrig tidigare gästat det Mårtenssonska köket men som garanterat kommer att bjudas in fler gånger
Piggvarmed kantareller, västerbottensost och vitvinssåsPortioner. Ta bort huvudet och stjärtfenan på piggvaren, dela fisken mitt i ryggraden och klipp sidorna
Så här gör du Lägg piggvarenmed det tjocka skinnet upp på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Servera fisken med det skirade smöret och salladsblad med olivolja, vinäger och örtkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.