Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Lasagne på nötfärs med vitt vin, trattkantareller,. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten
Har tidigare gjort ett recept som jag tyckte var lyckat medpiccatapå vildsvinsrygg som jag tyckte blev synnerligen lyckat, så nu testade vi en annan version
Jag åt ett långkok på kalv - Banquette de veau - i egen version med svamp och rotfrukter som var helt otroligt och eftersom det var kalv tänkte jag att jag får bourgogne eller sydfranskt - men icke
När köttfärslimpan är klar, sila ner skyn i en kastrull och häll på grädden. Och Kiron har också blivit snuvig och hostig, så han fick vara hemma med oss idag
Fyll påmed kallt vatten, så köttet nätt och jämnt täcks. Den vackra älven som tar sin början uppe i Nationalparken på Fulufjället, med det friskaste vatten man kan tänka sig, rinner förbi bara några meter från stugan
Sallad på finstrimlad brysselkålmed apelsin-dijonvinaigrette, rostade hasselnötter och pecorino. Om du inte är lika frälst påbrysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Dela kotlettraden på längden och skär i mindre bitarStek köttet i smör, lägg upp på hushållspapperLägg i lite mer smör i pannan, stek trattkantareller och lök i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.