På midsommar, som vid de flesta andra högtider, spelar maten huvudrollen för de flesta av oss. Ni minns kanse att jag strax innan påsk skrev om mitt bloggsamarbete medLasMoras Chardonnay, Prime Wine Group, receptsajten kokaihop
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsaker och aprikoser på ett fat. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerade middag förbereddes. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Låt puttra på svag värme och smaka av med salt. Pensla med olja och strö över flingsalt. Här kommer min variant av den franska klassikern Canard à l'orange
Jag har gjort hasselnötspotatis tidigare, lite annorlunda än här och då skulle de rostas ochskalas. -) Man använder nötterna grovhackade som de är, med skal och allt och det blir verkligen gott med lite knaprighet på potatisarna
Lägg ut alla ingredienser på tallrik, forma citroncrèmen till små ägg och placera på tallriken, avsluta med att plocka små dillkvistar och mangoldskott att dekorera med
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.