I mitt bloggsurfande har jag sett att det görs pepparkakspraliner i stugorna och det verkar vara ett recept som ursprungligen kommer från ett nummer av Hemmets Veckotidning från 2011
Denna goda pralin med skal på mjölkchoklad har en krämig fyllning av mjölkchokladtryffel smaksatt med pepparkakskryddorna kanel, ingefära, nejlika och kardemumma
Man kan inte slå riktigt gott godis. Kvalitésgodis alltså. Inte lösgodis man köper på ICA. Så istället för att köpa godis bör dessa tillverkas och avnjutas med andakt
Pepparkakspraliner (Receptet kommer härifrån). Att ge bort något man själv har gjort är alltid bra, då vet man att det finns en tanke och lite kärlek bakom presenten
Pepparkakspraliner. Att jag älskar choklad är väl ingne nyhet. Skulle jag få välja en sak att leva på resten av livet, skulle det nog falla på just det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.