Dels kan jag inte motstå vitchoklad, och jag är oerhört svag för choklad-salt smakkombinationen, men sen försöker jag också äta mer havre då det är bra för min mage, så jag kunde bara inte låta bli att baka dessa
E-postadress. Så ännu ett recept som legat och väntat på att provbakas. Rulla till bollar och platta till dem lite när du lägger dem på bakplåtspappret
Efter att ha ändrat siraps-, socker- och mjölmängder, kylt degen/inte kylt degen, ökat på och minskat jäsmedlet i sammanlagt sex försök fick jag äntligen till dem
Banan- och jordnötssmörsglass (recept HÄR). Jag har inte haft så mycket lust att skriva den senaste tiden och har inte heller haft speciellt mycket tid över
Båda de sistnämnda mjölsorterna är väldigt nyttiga, teff innehåller exempelvis mycket järn, zink och fosfor, och durra är också fiber- och mineralrikt och smakar lite som dinkel eller rågmjöl
Jag har ofta i överblivna mjölslattar, lite frön och annat som jag vill bli av med. Denna gång hade jag en skvätt finmalt rågmjöl och lite vetekli, som låg och skramlade i botten av påsen
Otroligt saftigt och god. Häll i en annan bunke följande ingredienser och blanda ordentligt. Felicia hade kompis på besök och hade beställt sin favoritmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.