I mitt bloggsurfande har jag sett att det görs pepparkakspraliner i stugorna och det verkar vara ett recept som ursprungligen kommer från ett nummer av Hemmets Veckotidning från 2011
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Pommes duschessKokt potatis för 4-5personer1-1½ dl Grädde2 äggulorsaltpepparPersiljastor klicka smörPersillade2 dl riven västerbottensostGör så härPressa den kokta och varma potatisen, blanda i smör, äggula, salt, peppar, grädde och vb-ost och rör ihop med elvispen. Lycka till Kokt potatis för 4-5 personer. 1-1½ dl Grädde
Denna goda pralin med skal på mjölkchoklad har en krämig fyllning av mjölkchokladtryffel smaksatt med pepparkakskryddorna kanel, ingefära, nejlika och kardemumma
-). Är ju snart 2år sen de skrevs och nu har man hunnit testa fler sorter och jag tänkte därför att de var dags med en uppdatering av vad jag tycker om de jag provat
Man kan inte slå riktigt gott godis. Kvalitésgodis alltså. Inte lösgodis man köper på ICA. Så istället för att köpa godis bör dessa tillverkas och avnjutas med andakt
Inga tillsatser, förtjockningsmedel, e-nummer eller andra konstigheter. Gluten- och laktosfritt. till 3-4 portioner. Låt sjuda 4-5 minuter. till 3-4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.