Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala
Advent och jul närmar sig med stormsteg och ni som har hängt med här några år vet att jag älskar den här tiden på året och att roligt den för med sig i form av pyssel, bakning och mys
Vi har redan druckit både glögg och ätit julgodis här hemma och som fredagstips vill jag ge er receptet på några helt fantastiska pepparkaksbollarmed choklad
Krossa/mixa pepparkakorna och blanda sedan i philadelphiaosten med en slickepott. Så till Neos kalas testade jag att göra pepparkaksbollar doppade i vit choklad
De är dessutom smaksatta med pepparkakskrydda. Låt stelna på en tallrik med bakplåtspapper (i kylen). Pepparkaksbollar - 8 stycken. Pepparkaksbollar - 8 stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.