PEPPARKAKOR

PEPPARKAKOR

Lingon- och koladipp med pepparkakor

Lingon- och koladipp med pepparkakor

Häll pepparkakorna i en annan skål och servera. tunna pepparkakor. 1,5 dl syrad grädde 2,5 dl frysta lingon 0,5 burk dulce de leche (karamelliserad kondenserad mjölk) tunna pepparkakor
Enkla julcookies med tomteskum

Enkla julcookies med tomteskum

1 förpackning (500 g) färdig pepparkaksdeg. 1 förpackning skumtomtar. 1 förpackning (500 g) färdig pepparkaksdeg 1 förpackning skumtomtar
Pepparkaksdeg – klassiskt recept

Pepparkaksdeg – klassiskt recept

Passa noga – pepparkakor bränns lätt. Blanda väl, lägg i olika spritspåsar och dekorera pepparkakorna med kristyren
Skånepepparkakor

Skånepepparkakor

Koka upp sirap, farinsocker och strösocker. Tillsätt smöret och låt smälta. Häll det direkt över kryddorna i en stålbunke
Snabba pepparkakor

Snabba pepparkakor

Börja med att sätta på ugnen, 225 grader. Rör sedan ihop socker och smör till en fluffig smet. Ner med ägg och bikarbonat sedan blandar du alla övriga ingredienser till en pepparkaksdeg
Pepparkakor

Pepparkakor

Det finns också färdig kryddblandning för pepparkakor att köpa. Stansa ut pepparkakor med pepparkaksformar, skär eller forma ut figurer
Pepparkaksbollar med kristyr

Pepparkaksbollar med kristyr

Första receptet i Veckans Julbak-special är dessa Pepparkaksbollar. De är mycket enkla att göra och är goda både utan och med kristyr
Skurna pepparkakor med mandel

Skurna pepparkakor med mandel

Rör samman smör, socker, sirap och kryddor. Tillsätt bikarbonat blandat med lite mjöl och mandel. Arbeta ihop och tillsätt det mesta av mjölet
Roys pepparkakor med kristyr

Roys pepparkakor med kristyr

Samla pepparkakor med samma storlek på samma plåt. Baka pepparkakorna mitt i ugnen ca 8-10 minuter i 190 grader