Lagade lite hoisinsås för någon dag sedan just för att jag var sugen på lite char siu. Char Siu är ju det där klassiska "BBQ" fläsket man kan få på alla Kinesiska restauranger
a char grilled piece of light rye bread, house fermented kraut for tang and earthy funkiness, creamy horseradish and caramelized onion spread, beautiful full flavored emmentaller cheese, a fried egg, picked dill for a fresh herbal note, smokey - rich ham hock broth that the bread tends to soak up and flavor and our house mustard adds the perfect texture (almost like caviar pearls) and spice
Cook, without moving, until vegetables on the bottom are deeply browned and beginning to char in spots, about 6 minutes. Continue to cook until vegetables are fully softened and spottily charred, about another 4 minutes
Hawker food är något som är populärt bland de lokala, men även bland turister. Maten är billig, du behöver inte vänta länge på maten och urvalet är stort
Även om jag trivs som allra bäst hemma är det skönt att få komma bort ibland. Att resa ligger både mig och maken varmt om hjärtat och vi har kommit ut i världen vid ett antal tillfällen under de senaste 22 åren
Just nu är suget efter solsemester stort och jag skulle kunna sätta mig på första bästa plan till Gran Canaria, Dubai eller Malaga för en veckas charter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.