Det ska egentligen vara med kött men det här räckte för mig. LCHFare kan testa med low carb-bröd. Fram med kaveln och banka så den blir så tunn som möjligt
250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
Blanda samman färsen med övriga ingredienser i en annan bunke. Pressa den med en potatispress. Värm mjölken och vispa ner den tillsammans med potatisen
Blanda samman färsen med övriga ingredienser i en annan bunke. Pressa den med en potatispress. Värm mjölken och vispa ner den tillsammans med potatisen
Sikrom på blinie av aubergine med tillbehör – ett experiment med lyckad utgång. Uppdraget var att fixa något som kunde likna en råraka men samtidigt innehöll minimalt med kolhydrater
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Blanda creme fraiche med senap, citronpeppar och salt. Servera med en klick i soppan och toppa med lite hackad gräslök
Men min något stressiga tisdagseftermiddag kröntes dock med gyllene sikrom…sååå gott. Rådgivningsbesök med dottern, hem och byta unge och så läkarbesök med sonen, hem igen och äta pannkaka med ungarna och deras mommo & moffa
Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. "Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron
Med den här pannacottan vann jag Mitt köks och Chill outs tävling om bästa mingelrätt. Lägg ett litet ägg av rommen på pannacottan och garnera med lite gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.