Fredrik Paulúns senaste kokbok som jag införskaffade mig nyligen, Paulúns fastfood, är verkligen en fantastisk inspirationskälla och guldgruva för alla oss som vill att maten ska gå snabbt och vara enkel att laga men samtidigt ändå vara nyttig och god
Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter
God fortsättning. Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Vi hade det jättebra och det var lugnt och skönt och inte för mycket smällare, vilket vi som har hundar uppskattar
Hade tänkt att bjuda på lördagsgodis igår, men tiden räckte inte till så det kommer nu istället. Denna lördag blev det riktigt godis fast ändå lite mer åt det nyttigare hållet
De allra flesta vet redan att planering är A och O om man ska lyckas hålla sina hälsosamma rutiner. Missar man frukosten eller ett mellanmål är risken väldigt stor att man blir väldigt hungrig senare på dagen och överäter när man väl äter eller går och småäter på kvällen då sötsuget blir för stort
Det här är kvällens dessert från ”Paulúns GI-månad” – frusen hallonkesella med kokos. Fredrik Paulún är enligt mig den bäste bland alla näringsfysiologer och kokboksförfattare som satsar på vällagad, nyttig mat
Mixa allt med stavmixer eller i din supermixer. Återhämtning much. Ha ha ha. Kan inte sluta skratta. Här tänkte jag göra det jag älskar mest av allt för att ta igen mig efter en av de mest fullsmäckade veckorna i mitt liv, ja med att koka äppeljuice, äppelmust & äppelmos
Inspirationen till dagens middag kommer från ett recept i Fredrik Pauluns bok "Pauluns GI-månad". Rätten heter Asiatisk quinoapanna och eftersom jag använde bulgur istället för quinoa får den väl kallas Asiatisk bulgurpanna här
Populära frökex. Frökex och fröknäcke har blivit väldigt populära, inte bara i LCHF/Paleokretsar. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.