Frukostmuffins med banan och krispig kaneltopping
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 muffins
  • 2,5 dl
  • 0,5 dl
  • 1,5 dl
  • 2 msk stevia
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk bikarbonat
  • 2 krm vaniljpulver eller
  • 1 tsk vaniljarom
  • 2 stora mogna bananer
  • 0,75 dl lättkvarg
  • 1 ägg
  • 2,5 msk sukrin gold
  • 0,5 dl
  • 2 tsk
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk
  • 2. Ha i alla torra ingredienser till muffinsen i en skål och blanda ihop väl
  • 20-25 minuter
  • 20 minuter
  • **Du kan självklart använda vanliga havregryn också. Fiberhavregryn innehåller vetekli och är inte lämpade för de som är glutenintoleranta/känsliga.
  •  
  • Näringsvärde per muffins
  • 176 kcal 15,7 g kolhydrater (3 g fiber)
  • 8 g protein
  • 9 g fett

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.