Pasta primavera med varmrökt fisk, dijonsås och grönt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g varmrökt lax eller sik
  • ½ påse färsk babyspenat (á80 g) eller grovstrimlad spenat
  • 5-6 salladslökar
  • 1 kruka körvel
  • 1 liten knippa dill
  • 400 g pasta t ex linguini eller tagliatelle
  •  
  • Sås
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk socker eller honung
  • Färskpressad saft av 1 citron (3/4 dl)
  • Färskpressad saft av 1 apelsin (ca 1 dl)
  • 4 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  •  
  • Garnering
  • 2 msk kapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.