Pasta med fetaostfylld kycklingfärsbiff
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 11 förpackning kycklingfärs (350 g)
  • 1100 gram fetaost
  • 1½ tsk vitlökspulver
  • 12 msk grädde
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 1 Smör till stekning
  • 12,2 dl grädde (resten av paketet
  • 11 msk dijonsenap
  • 12-3 msk ketchup eller chilisås
  • 11 msk kycklingfond
  • 11 dl svarta oliver
  • 11 dl riven ost
  • 14 portioner pasta 1 förpackning kycklingfärs (350 g) 100 gram fetaost ½ tsk vitlökspulver 2 msk grädde Salt Peppar Smör till stekning 2,2 dl grädde (resten av paketet 1 msk dijonsenap 2-3 msk ketchup eller chilisås 1 msk kycklingfond 1 dl svarta oliver 1 dl riven ostKoka pastan. Blanda under tiden kycklingfärs med smulad fetaost, salt, peppar, vitlökspulver och lite grädde till en jämn smet. Klicka ut 8 biffar i en stepanna och stek några minuter på varje sida tills biffarna får fin färg. Häll därefter resten av grädden i pannan och koka upp. Tillsätt fond, senap, ketchup, oliver och riven ost och låt allt koka några minuter så att osten smälter och biffarna blir helt genomstekta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.