Par i fisk med dillpotatis och champagnesås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg delikatesspotatis
  • 30 g smör
  • Salt
  • Vitpeppar eller svartpeppar
  • 2 msk hackad dill
  • 500 g mittbit av lax
  • skinn- och benfri
  • 300-400 g vit fisk
  • t ex torskrygg
  •  
  • Champagnesås
  • ½ finhackad rödlök
  • 1 dl vatten
  • 2 msk hummerfond
  • 2 dl mousserande vitt torrt vin
  • 2 dl crème fraiche
  • Tillbehör
  • 2 knippor grön sparris
  • Sallad
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.