The post Rökiga paprikabiffar appeared first on Katjas mat. Efter att ha läst en hel del raw kokböcker och använt mig av andras recept som bas börjar jag nu känna mig mogen för att faktiskt på egen hand laborera med raw food utan recept som bas
Idag blev det pannkaka till middag här hemma, enligt standardreceptet, varken mer eller mindre. Inte mycket att välta världen med alltså, men vad gör väl det
500 g nötfärs. 0,5 dl ströbröd. 1 dl mjölk. 1 msk kalvfond. 1 msk paprika. Salt & peppar. Rör ihop färsen med ströbrödet som har fått stå och svälla i mjölk
Vispa samman ströbröd och mjölk låt blandningen stå och sväla en stund blanda färsen med salt tillsätt ströbrödblandningen och potatisen, krydda rör ned lök och ägg forma till biffar som steks gyllenbruna i matfett
Arbeta färsen med saltet. Tillsätt vitpeppar, ägg och potatismjöl. Späd med grädden och vattnet. Forma färsen till små biffar på vattensköljd skärbräda
Rökiga paprikabiffarBy Katja on May 15, 2013 in buffé, raw food, vardagsmat, Vegetariskt. Efter att ha läst en hel del raw kokböcker och använt mig av andras recept som bas börjar jag nu känna mig mogen för att faktiskt på egen hand laborera med raw food utan recept som bas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.