Senast ett återbesök gjordes i kokboken så resulterade det hela i ett plockfat med bl. I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigt fint till sommarens alla grillkvällar (ja, övriga årstider också naturligtvis)
Den passade jättebra som smaksättare ihop med några droppar liquid smoke och rökt havssalt. Orkar man gör man en tomatsallad med rödlök till eller en enkel sallad med gurka, tomat och paprika
• Mixa paprika med olivolja. • Blanda med yoghurt, pressad vitlök i en skål. • Om du har tid över kan du innan mixen hacka paprika, vitlök och steka på medlevärme i olivolja
Efter att ha läst en hel del raw kokböcker och använt mig av andras recept som bas börjar jag nu känna mig mogen för att faktiskt på egen hand laborera med raw food utan recept som bas
Hur som helst hade vi den här såsen till ris, mannen och pysen den äldre fick vårrullar till, och dessutom gjorde jag en chilistark wok med fänkål som jag ska blogga om strax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.